Om du blir sjuk ska du:

1. Snarast kontakta uppdragsgivaren via telefon och sms samt via chatten i appen för att säkerställa att informationen når fram. Vänligen var ansvarsfull och kontakta uppdragsgivaren så fort du känner dig sjuk och tveksam över om du kan genomföra jobbet.
  2. Sjukanmäl dig genom att maila till hello@upgig.com.

Vid sjukdom kan du bli tillbedd att lämna in ett intyg för att styrka din sjukanmälan eller akutfall enligt de regler som finns gällande sjukintyg.