Avbokning av arbetspass måste ske senast 24 timmar före uppdragets starttid. Vid senare avbokning tilldelas en varning (gult kort). Läs mer om gula kort i varningspolicyn.

Vi förstår att det kan hända saker av legitima skäl, såsom sjukdom etc. som gör att du inte kan fullfölja ett påbörjat gig, eller att du tvingas avboka ett godkänt uppdrag. Om det skulle hända, vänligen var ansvarsfull och kontakta uppdragsgivaren via telefon (samtal, lämna meddelande) och sms (om ej svar på telefon) samt via chatten i appen för att säkerställa att informationen når fram snarast möjligt. Vid sjukdom kan du bli ombedd att lämna in ett intyg för att styrka din sjukanmälan eller akutfall. Vid sjukdom hänvisar vi dig att följa instruktionerna här.

Att avvika från ett pågående gig, avboka eller frånvara utan giltigt skäl klassificeras som avtalsbrott och resulterar i en avstängning. Läs mer om avtalsbrott här.