Det första steget som du måste göra är att teckna ett antällningskontrakt som skickas ut till dig av företaget (eller 3-part-arbetsgivare). Utan detta kommer du inte kunna ta uppdrag. Kontraktet är ett ram-avtalskontrakt som hanterar din anställning. Läs noga igenom det digitala anställningskontraktet.

För att tacka ja till ett uppdrag godkänner du det i appen. Om du väljer att godkänna uppdraget är du skyldig att vara på plats på utsatt tid och arbeta enligt instruktionerna i uppdraget till din bästa förmåga. Det är först när du har godkänt ett uppdrag som du blir anställd och anlitad på ett jobb - en ansökan garanterar inte ett jobb.

Om du inte godkänt uppdraget har du heller inte tackat ja, och kan därför inte bli anlitad. Är du osäker på om du tackat ja och blivit anlitad kan du alltid gå in i systemet under “Kontrakt” > “Öppna”. Ligger jobbet där är det ditt.”

Om du inte blir anlitad får du en notis om du inte blivit utvald till uppdraget denna gång.