Det är alltid du som talang som tar första steget när du blir matchad med ett jobb genom att klicka på “ansök” i appen. Varje gång du eller någon annan ansöker får uppdragsgivaren en push-notis. Uppdragsgivaren väljer sedan vilken talang som passar bäst för jobbuppdraget och skickar ett kontrakt direkt i appen. Kontraktet är ditt anställningskontrakt och anger vem som är din arbetsgivare.

När ett kontrakt är tecknat kan du börja ta uppdrag.

När du får ett uppdrag är det viktigt att du är snabb på att acceptera – det är ofta stor efterfrågan och först till kvarn gäller!