Det är alltid du som talang som tar första steget när du blir matchad med ett jobb genom att klicka på “ansök” i appen. Varje gång du eller någon annan ansöker får uppdragsgivaren en push-notis. Uppdragsgivaren väljer sedan vilken talang som passar bäst för jobbuppdraget och skickar ett kontrakt direkt i appen. När du får ett kontrakt är det viktigt att du är snabb på att acceptera – det är ofta stor efterfrågan och först till kvarn gäller!