För att öka dina chanser att få uppdrag gäller det att ha en uppdaterad och välfylld profil. Tänk på att det är din profil som uppdragsgivaren har som underlag när de väljer om de ska anlita dig.

Lyft fram tidigare erfarenheter och kompetenser och var specifik i vad just du kan (språk, office-paketet, system, utbildningar t.ex.)

Berätta kort om dig själv, var gärna personlig genom att exempelvis nämna ditt fritidsintresse eller någon annan passion som gör dig unik.

Använd videopresentationen för att förmedla en bra känsla. Profiler med videopresentationer får många fler jobberbjudanden.

Kom också ihåg att hålla profilen uppdaterad allteftersom du lär dig nya saker eller utvecklar nya intressen.