För att få uppdrag gäller det att ha en uppdaterad och välfylld profil. Tänk på att det är din profil som uppdragsgivaren har som underlag när de väljer om de ska anlita dig.

Lyft fram tidigare erfarenheter och kompetenser och var specifik i vad just du kan (språk, office-paketet, system, utbildningar t.ex.)

Var gärna personlig genom att exempelvis nämna ditt fritidsintresse eller någon annan passion som gör dig unik.

Använd videopresentationen för att förmedla en bra känsla. Profiler med videopresentationer får många fler jobberbjudanden.

Kom också ihåg att hålla profilen uppdaterad allteftersom du lär dig nya saker eller utvecklar nya intressen.

För att vi ska kunna aktivera din profil behöver vi veta att du är 16 år eller äldre, och det är därför även bra att ålder framgår i din textpitch.

Fler tips och vägledning finner du i användarmanualen.