Första gången du skickar ett kontrakt till en talang som sökt ditt jobb kommer du att behöva signera vårt digitala uppdragsgivaravtal. Det innefattar bland annat pris, fakturering och övriga allmänna villkor. Du signerar endast detta avtal första gången du erbjuder någon ett jobb, och det gäller sedan för alla talanger du kommer i kontakt med via tjänsten.

För övriga användarvillkor och integritetspolicys hänvisar vi till villkoren du godkände när du skapade kontot. Du tar arbetsplatsansvaret och Upgig tar arbetsgivaransvaret.

Vid problem eller frågetecken är du välkommen att kontakta oss på 0770-175 175.