Har du inte anlitat någon talang klickar du endast på “radera” så ställs jobbet in. Sedan publicerar du ett nytt jobb den dagen du har behovet.

Har du anlitat en talang kan du höra med denna om hon eller han kan tänka sig att byta dag. Om inte, kommer vi att fakturera dig för de timmar talangen var bokad.

Detta eftersom vi enligt kollektivavtal är skyldiga att betala ut lön för arbetstid som talangen har blivit kontrakterad för.

Vid frågetecken är du välkommen att kontakta oss via chatten!