Eftersom din profil är avgörande för hur många gig du får tipsar vi dig om att läsa igenom avsnittet "skapa din profil" i användarmanualen. Där får du bland annat tips om att:

• Välja en pigg och glad profilbild med bra ljus
  • Skriva en intresseväckande textpitch på några meningar där egenskaper, kunskaper, erfarenheter och intressen framgår
  • Spela in en kort videopitch på 30 sek där du visar vem du är

Varje person har något speciellt, lyft fram det som gör dig unik!