Du blir enkelt en giggare genom att ladda ner appen i din mobil (android eller appstore).

1. Där registrerar du enkelt ett konto.

2. Fyll i dina personuppgifter.

3. Din profil behöver nu bli 100% färdigställd för att ditt konto ska kunna bli aktiverat, detta gör du genom att fylla i din profil och preferenser.

4. När ditt konto väl blivit aktiverat är det dags att ansöka för en position. Detta gör du under fliken vakanser. (I vissa fall kan det se ut som att det inte finns några positioner, ett tips är då att utöka dina yrkesroller under fliken “mina preferenser”).

5. När du blivit antagen till positionen du sökt kan du börja ansöka om skift.

6. När du ansökt till ett skift kommer uppdragsgivaren att skicka ett uppdrag till dig, när du sedan godkänt detta så är skiftet ditt.

*Man måste vara minst 16 år.

Läs mer om hur tjänsten fungerar och tips för hur du skapar en attraktiv profil i användarmanualen.