Efter ett avslutat gig har du 48 timmar på dig att tidrapportera innan de ursprungligt bokade timmarna automatiskt blir godkända. Detta gör du genom att klicka på ”tidrapport” i kontraktet. Ange datum, start och sluttid. När din tidrapport har blivit godkänd av uppdragsgivaren får du en notis direkt i appen. 

Om din tidrapport blivit avvisad får du också en notis och ett chattmeddelande med kommentar kring varför och vad du behöver göra. Vid oklarheter eller frågor kring den avvisade tidrapporteringen svarar du direkt i chatten till aktuell uppdragsgivare. 

Skulle meningsskiljaktigheter uppstå kring en avvisad tidrapport ber vi dig kontakta Upgig support via chatten.

Hittade du svaret?